Over ons

Scars is een coverband voortgekomen uit een doorstart van de band Stitches

De band speelt rock uit de tijd dat je je elpee’s nog draaide op je zolder- kamertje tot aan recente rockmuziek die in de hitlijsten staan of daar een plek verdienen.
De band beslaat hiermee een aantal decennia aan rock muziek en dit maakt Scars een band voor een breed rockpubliek.

Covers van band’s als Deep Purple, Uriah Heep, Led Zeppelin uit de jaren ‘70 of AC/DC, Status Quo en The Cult uit de jaren ‘80...........Grunge rock van Pearl Jam, Live, Alice in Chains en Creed uit de 90’er jaren maar ook covers voor een breder rock publiek zoals van Kings of Leon, Snow Patrol, U2 en Greenday zijn enkele voorbeelden uit hun setlist.

De harde heavy rockcovers zoals van Metallica, Motorhead, Iron Maiden, etc. spelen wij als het zweet bij de band en het publiek goed los komt of als de gelegenheid daar naar is.

Scars is geschikt voor in het cafe, op een festival, motortreffen of feestweek. Het repertoire is een gevarieerde mix van classic tot hedendaagse rock met stevige stampers, schorre meebrullers en zwetende danspasjes voor een gezellig feestje.

When the Stitches are gone... All that remains are... Scars!Mogelijkheden:

Scars beschikt over een eigen geluidsset en lichtset. Hiermee kunnen we ca. tot 200 man binnen van geluid voorzien. Wij maken gebruik van een vast geluidstechnicus en lichtman/roadie. Voor grotere optreden maken we gebruik van externe geluidsbedrijven. Ook vinden wij het geen probleem om over een set te spelen die door de organisatie is geregeld, wel nemen we dan graag onze eigen geluidstechnicus mee. 

De prijs voor een avond muziek is afhankelijk van een aantal zaken zoals de grote van de zaak, de tijdsduur, de afstand, etc... 

Wilt u meer informatie over onze band neem dan gerust contact met ons op.


Boekingen:

Robin van de Belt
06-819 91 548
info@rockbandscars.nl

Robin van de Belt: Guitar/Vocals 

David Kok : Drums 

Johan van Belzen: Bass 

Danny Jansen: Guitar/Backing Vocals